četvrtak, april 18, 2024
   
Text Size

Smeštaj

Vila Tarski u svom sastavu ispred kuće ima plažu od 18 metara sa karakterističnim dobročanskim molom. Ispred same kuće i u dvorištu se nalazi obezbeđen besplatan parking, za goste vile. Ispred samih apartmana kojih za sada ima 5, kapaciteta 24 kreveta, nalaze se ligeštuli sa suncobranima koji su slobodni za upotrebu bez naplaćivanja. Apartmani su prostrani tako da gosti mogu imati pun komfor.

Adut vile ,,Tarski” su velike terase okrenute i zagledane u more, u biserna ostrva Sveti Đorđe i Gospa od Škrpijele, u smaragdne vrhove Orjena, a pogled na prkosni Perast je doživljaj koji se pamti. Najlepši meseci su april i maj kada se budi raskošna priroda, temperature vazduha često bivaju iznad 25 stepeni, a noci sveže su bogom dane za spavanje.

Jun, jul i avgust su meseci tropskih temperatura a more zbog zalivske konfiguracije često dostiže temperature i do 30stepeni; nešto sto Dobrotu u tom periodu razlikuje od drugih mesta je što u tim mesecima sunce obasjava obalu tek iza 10h ujutru.Taj period, od izlaska sunca pa do sunčanog perioda je nešto čarobno u Dobroti, tako da gosti to vreme koriste za nezaboravne šetnje. Jul i avgust su pakleno vrući tako da se u periodu od 12h-17h izbegava enormno izlaganje na suncu.

Najlepši mesec je septembar, tkz. Bablje leto, more toplo k`o bara, sunce milije jer manje žari, noći sveže bogom dane za dubok san.