četvrtak, april 18, 2024
   
Text Size

Kontakt

Kontakt telefoni:
+382 68 33 88 47
063 77 68 898

Kontakt e-mail:
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pozivamo sve ljude dobre volje na odmor na božjoj obali gde vam je krevet i sporet na 7 metara od plaže, postedite sebe pešacenja i vučenja dušeka, torbi, suncobrana, jer ovde dok ste u moru kroz otvorena vrata od terase možete čuti kako vam ključa supa.

Dobrota je mir, tišina bogom dana za pravi odmor, stvorena za starije ljude, porodice sa malom decom, zaljubljene parove i za one koji to hoće. Pozivamo Vas u kapetansku Boku da se kupate i sunčate u senci starih kapetanskih palata, a miluje vas duh istorije.

Pozivamo sportske ekipe kako višeg tako i nižeg ranga, profesionalne i amaterske, da dodju I odatle krenu u uspehe. Pozivamo veslače, kajakaše, plivače, vaterpoliste, ronilačke klubove, jedriličare da ćemo im sa zadovoljstvom otvoriti vrata, dočekati ih i ispratiti iz naše vile po najpovoljnijim uslovima.

Naši su najmiliji gosti deca, zato babe i dede - unuke u šake i u Dobrotu na more.

U neposrednoj blizini kuće se nalaze prodavnice koje rade od 06h-24h, sve možete nabaviti. Iznad kuće na oko 300 metara je autobusko stajaliste, na koje pristaju autobusi iz Srbije, Bosne, Makedonije. Aerodrom Tivat je udaljen 9km, vezom kroz tunel.

S obzirom na tešku ekonomsku krizu nemojte ovo napred napisano da vas uplaši, mi smo spram onoga što dajemo najjeftiniji na Jadranu. Plaćanje možete dobiti na više meseci na odloženo, lako ćemo se dogovoriti, nama ne trebaju gosti, nama trebaju prijatelji. Jedno sigurno znamo - ko jednom dođe u Dobrotu uvek joj se vraća.

Mi ne nudimo snobovske rabote, spa centre, katapulte i ovozemaljska ludila, mi nudimo mediteransku idilu i noći skuplje od vijeka. Dođite da pijete izvorsku vodu iskru iz kamena koju imamo, uvek da dišete kristale Lovcena i Boke.

Svaka čast Grčkoj, Turskoj, Tunisu, Španiji i Maroku

Mi smo Crna Gora dođite u Boku